[vc_row][vc_column][vc_column_text]


Er zijn tal van redenen te noemen waarom een debiteur niet voldoet aan zijn of haar betalingsverplichting. Voor u als ondernemer maakt de reden niet uit. Er is immers een prestatie geleverd met een daaruit voortvloeiende betalingsverplichting voor uw wederpartij. Het is (vaak) een lang traject totdat een debiteur overgaat tot betalen van de openstaande rekening. EurekaRecht biedt u daarom een laagdrempelige incassodienst aan. Wanneer u daarvan gebruik maakt kunt u zich weer concentreren op het echte werk, namelijk het runnen van uw bedrijf zonder zorgen over wanbetalers.

Wanneer u een beroep doet op de incassodienst van EurekaRecht gaan wij als volgt te werk bij het incasseren van uw openstaande rekeningen:

Fase 1: Het buitengerechtelijk incassotraject

In deze fase nemen wij contact op met uw debiteur. Dit doen wij zowel schriftelijk, per e-mail als telefonisch. Uw klant verneemt in deze fase meerdere keren dat hij of zij over dient te gaan tot betalen (sommaties).

Fase 2: Het gerechtelijk incassotraject

Het kan gebeuren dat het buitengerechtelijke incassotraject onvoldoende is om uw debiteur te bewegen tot betalen van de openstaande rekening. In dat geval wordt in overleg, en gelet op de haalbaarheid, een dagvaarding opgemaakt aan uw debiteur en schakelen wij een deurwaarder in.

EurekaRecht;

  • Is een betrouwbare (incasso)partner;


  • Behoudt een goede relatie met uw klant (klantvriendelijk invorderen);


  • Zorgt er voor dat uw openstaande nota’s snel(ler) betaald worden;


  • Streeft naar een buitengerechtelijk incassotraject.


Incassoregels EurekaRecht


Gratis intakegesprek

Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen voor een vrijblijvende telefonische intake. Mogelijke vervolgstappen worden dan met u besproken.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]