[vc_row][vc_column][vc_column_text]


Juridisch advies webwinkelrecht


Als webwinkelier moet u zich houden aan verschillende wetten en regels. Enkele voorbeelden daarvan zijn de Telecommunicatiewet, Burgerlijk Wetboek en de Wet koop op afstand. Voor u als webwinkelier is het van belang om ervoor te zorgen dat uw webwinkel voldoet aan alle juridische eisen die daarvoor gesteld worden. U moet bijvoorbeeld voldoen aan de informatieplicht als ondernemer. Laat u na de consument te informeren over bijvoorbeeld zijn bedenktijd, dan geldt er een automatische bedenktijd van 12 maanden. Overhandigd u de algemene voorwaarden niet op de juiste manier dan mag een consument deze (deels)vernietigen.
Het is voor u als ondernemer belangrijk om uw webwinkel ook juridisch op orde te hebben. Is dat namelijk niet het geval dan riskeert u een (forse) boete en daarnaast ontstaat er een verstoorde relatie met uw afnemers met (grote) financiële gevolgen van dien.
Om te voorkomen dat u in situaties terechtkomt waarbij u of bijvoorbeeld de consument moet inleveren raden wij u aan om uw webwinkel juridisch te laten beoordelen. Vraag daarom juridisch advies over webwinkelrecht.

Juridisch advies webwinkelrecht van EurekaRecht


EurekaRecht helpt u o.a. bij het;

  • Juridisch scannen van uw webwinkel


  • Opstellen/controleren van de algemene voorwaarden


  • Opstellen/controleren van de disclaimers


  • Opstellen/controleren van de cookieverklaring


  • Opstellen/controleren van de privacyverklaring


  • Opstellen/controleren van het herroepingsformulier


Bovengenoemde diensten kunnen los, maar ook als pakket aangevraagd worden. Benieuwd naar onze pakketten? Bekijk dan onze juridische advies pakketten.

Gratis intakegesprek webwinkelrecht

Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen voor een vrijblijvende telefonische intake. Mogelijke vervolgstappen worden dan met u besproken.


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]