EurekaRecht juridisch advies


Wist u dat...?

...de kreet “Eureka!” in het Grieks “Ik heb het gevonden” betekent en naar verluidt afkomstig is van de Oudgriekse wetenschapper Archimedes.
Archimedes zou deze vreugdekreet luid door de straten van Syracuse geroepen hebben nadat hij in bad de naar hem genoemde Wet van Archimedes ontdekt had. Nog altijd wordt de vreugdekreet van Archimedes gebruikt bij het vinden van een oplossing voor een probleem.


Juridische hulp en juridisch advies voor iedereen

EurekaRecht wil juridische hulp voor een ieder toegankelijk, betaalbaar en begrijpelijk maken. Wij doen daarom niet mee aan de traditionele dienstverlening waarin de drempel hoog is, hoge uurtarieven gehanteerd worden en moeilijke taal gesproken/geschreven wordt. Dat is niet meer van deze tijd. Daarom bieden wij u hoogwaardig en vooral begrijpelijk juridisch advies, tegen zeer scherpe prijzen, aan.

Wij zijn er overigens niet alleen voor ondernemers, in het midden- en kleinbedrijf, maar geven ook juridisch advies aan particulieren. Door het feit dat EurekaRecht beschikt over de juridische kennis en ervaring in combinatie met een oneindige passie voor het vak, is een ieder die beroep doet op onze diensten verzekerd van een advies of dienst op maat. Daarbij staat transparantie, betrouwbaarheid en begrijpelijke taal hoog in het vaandel.
EurekaRecht staat ook voor het empoweren van onze klanten daar waar het nodig en mogelijk is zodat u beter in staat bent de voor u gepaste keuzes te maken (of het nu gaat om risico’s in te dekken/problemen te voorkomen of om een bestaand probleem achteraf op te lossen).

Rechtsgebieden


U kunt bij ons terecht voor juridisch advies in de volgende (rechts)gebieden:

  • Arbeidsrecht advies 

  • Bestuursrecht advies

  • Contractenrecht advies

  • Incassodienst

  • Webwinkelrecht advies

Uiteraard kunt u met vragen over andere (rechts)gebieden of met vragen waarbij een advocaat verplicht is, ook bij ons terecht. Samen met een breed netwerk aan juridische partners zullen wij ons inzetten om u van dienst te zijn.

Neem contact op met EurekaRecht om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis intakegesprek

Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen voor een vrijblijvende telefonische intake. Mogelijke vervolgstappen worden dan met u besproken.

[vc_row el_class=”center”][vc_column]

Volg ons op Social Media